WELKOM BIJ KRONOS DENTAL

Jullie betrouwbare partner in tandheelkundige innovatie!

Bij Kronos Dental staat jullie praktijk centraal, en onze missie is om deze te versterken door educatie en deskundige ondersteuning. Met Olivier en Simon hebben we jarenlange ervaring in de tandheelkundige sector, met een diepgaande expertise op het gebied van digitale tandheelkunde. Samen met jullie, de tandartsen en tandtechnische laboratoria, streven we ernaar om oplossingen te vinden die perfect aansluiten bij jullie behoeften.

Kronos Dental

Een toegewijd team en hoogwaardige producten.

Ons toegewijde team biedt hoogwaardige producten die hun waarde in de markt hebben bewezen. Ons assortiment omvat labo- en intraorale scanners van Medit, geavanceerde 3D-printers van HeyGears, nauwkeurige freesmachines en materialen van Aidite, zoals zirconium, PMMA en LithiumDisilicate, evenals DESS-implantaatonderdelen.

Dit uitgebreide aanbod stelt zowel jullie tandheelkundige praktijk als tandtechnische laboratoria in staat om optimaal te presteren en te groeien.

Bij Kronos voorzien we jullie van de nieuwste en meest effectieve oplossingen

Bij Kronos Dental blijven we altijd alert op nieuwe kansen in de tandheelkundige wereld, zodat we jullie kunnen voorzien van de nieuwste en meest effectieve oplossingen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een demonstratie te plannen. Samen kunnen we jullie tandheelkundige praktijk en tandtechnische laboratoria naar ongekende successen leiden.

Ben je op zoek naar een partner om jouw tandheelkundige praktijk of tandtechnisch laboratorium naar ongekende successen te leiden?

Contacteer ons

To top